Friday, 18 November 2011

permainan best ketika ceramah.....

salam sayang n rindu semua....
hehehehe... cam biasalah kali ni nak update blog lagi....
ya lor dah dapat entry baru terus buat....

ni nak cerita sikit.....
apa korang buat bila dalam dewan ceramah...
mesti mendengar ceramahkan hehehe....
tu pown klu ceramah tu tak membosankan...
betul enggak....
tapi bila dah berjam2 mesti bosan kan.....
mesti cam nak keluar jer dari dewan tu.....

hehehe ni yang nak bagi tips bila bosan dalam dewan ceramah 
apa yang korang patut buat.....
heheeh bab aim dan member dah praktifkan 
sumpah tergelak sakan.... 
sampai nak pecah perut ....

nama permainan ni....
(maki hamun ceraka lahanat)
permainan ni tak perlukan suara pown...
just tulis dalam kertas jer..... heheheh 
hehehe ... memang seronok.....

cara bermain..

1. suru kawan lukis muka kita di atas kerta (cincai pown tak per.)
2. pastu suru kawan2 sekililing kita komen pasal kita.... sampai diorang puasa komen
3. ambil balik keras tu bila dah kawan2 puas komen...
4. last sekali .... baca lah komen kawan kamu..... (konfrom kami tergelak bila tengok komen kawan kamu..)

tak caya.....  heheheh aim dah buat.....
gelak sampai nak nangis tau.....
hehehe...
ya lor komen yang diberikan sumpah cam lahanat nak mampus....
tengok lah pic permainan kami kat bawa .... 
baca tau hehehehe


yang ni komen lahanat daripada kami untuk anitha....


yang ni palk komen lahanat untuk jas


heheh komen lahanat untuk fifi


tada... yang ni... untuk aim.....
panjang nak mampus.... mati aku...


hehehe yang atas tu tak jelas sangat,,,... korang baca kat bawa ni hehehe



hehehe sumpah seronok permainan ni.... 
sampai nak percah perut main.....

yang paling penting dalam permainan ni... 
jangan ambil hati.... bab permainan ini untuk hiburan jer....
memang seronok....
cuba lah.....

hehehehe apa pown ok lah DHUUUU

2 comments:

emiey mieysagie said...

matik aim punya komen

Yasmin ♥ said...

HAHAHH :DD
*hanye mmpu geLak ;p


Dah join GA sy ?
Klu belum, jumm laa join skrg !
Ade hadiahhh . Hiii :D