Monday, 31 October 2011

hahah si budak manja..... yang ceria.....

hahaha... salam semua....
tak cerita buat cerita ...
pagi2 buat ni...... hahaha orang sibuk study for final exam...
namun aim sempat lagi buat entry...
hahahaha... semangat....

sangat mengejutkan....... ok aim mulakan cerita ek......
aim bangun kul 7 bab semalam penat sangat keluar unisel bab nak jumpa ayah tersayang....
ayah nak balik sabah... emmmmmm
balik unisel dalam kul 10 malam lebih sikit lah....
balik jer terus tidur.... vary de penat....

sambung cerita hehehehe........ bagun jer masuk tandas bab nak buang sangat....
pertama tu buang yang kecil...heheheheeh
masuk bilik limpang bab mata masi mai2 nak tidur lagi jawabnya....hehehehehe
lah tiba2 plak perut plak buat masalah.....
nak kali ni nak buang yang besar sikit ...... hahahaha 
motiffffff nak bagi tahu hehehehe..... biasa lah tiap pagi cam ni....heheheh

pas buat jer mata jadi segar hehehehehe...... ya lor guna tenaga banyak sangat....
selesai jer masuk bilik.....cam biasalah terus buka leptop..... 
bendala pertama yang wajib dikunjungan mestilah 




bila masuk jer..... hahaha tengok lah link seorang blogger ni.....
aim klik lah..... hehehehehe 
bukan apa... aim ni suka masuk blog orang sana sini.... tapi bolg ni wajib tonton... hehehe...
bukan apa aim ni peminat warne pink.....
hehehe blog ni memang ceria warne pink gitu.......


si budak manja.... klik jer klu nak tengok blog tu memang ceria......
pemilik blog ni... memang ceria orang.... sempat lah aim curi  dua , tiga pic dia ni.....
dalam fb dia .... ni pown pic terpilih dalam banyak2 pic dia.... 
bakan apa aim suka tengok.....

klu tak silap aim ni masa edu nite..... meletup kan.... hehehe


maby yang ni filing2 kajol...hahaha

heheheh..... klu tengok pic ni jer dah tahu dia ni jenis yang ceria.....
sesuai lah ngan blog nyer yang ceria tu.... aim suka baca blog dia bab
dia cerita tentang kawan2 dan persekitannya hehehehe.... ala2 cam diary lah...


cradit: azleen aziz.... orang memberi kita merasa.....

apa pown ok lah dhuuuuuu

Sunday, 30 October 2011

vedio kami bersama..... dalam kenangan

salam semua ......
saat aim menulis entery baru ni......
sedih rasanyer...heheheh
ala2 cam luahan perasaan lah...hehehehe...
bukan apa entry kali ni....nak tunjukkan pada semua.....

keluarga aim di perantauan ni.....
family unisel....

yang banyak membantu, menjaga , dan yang paling penting memberi kasih sayang 
pada aim....hehehehe...
3 tahun kami bersama pahit masih kami lalui.....

sumpah aim tak akan lupakan korang...
susah nak dapat keluarga cam diorang disini.....
apa pown nasihat aim bila ada orang sayang pada kita ....
hargailah kasih sayang yang diberikan itu,.....
kita akan merasainya bila penghujungnya.....
berpisah.....

opsssssss sedih plak cerita aim ni kan....
ok lah jangan sedih2 jom kita tengok vedio keluarga aim kat unisel ni heheheheh......
semau cerita ada didalam....

KOHORT 8 GROUP 1
DIp loma pendidikan prasekolah

video



video

apa pown sayang diorang semua heheheeh

ok lah dhuuuuuu

Thursday, 27 October 2011

terima kasih awak..... bingkisan semalam....

salam semua......
hari ni aim nak cerita sikit lah pada semua.....
hari....aim n the geng baru jer jejak kasih pada pensyarah yan pernah ajar kami hehehehe
tapi tak lah sampai nengis2 plak....
ya lor dah final sem.... pasni tak tahu lagi jumpa ker tak kan....hehehehehe

ada lor sedikit cederahati yang diberikan....
untuk kenangan berasama...hehehehehe



hehehehe kami bagi sijil jerrrrrrrrrr.......


ni lah antara pensyarah yang kami jumpa hari ni.... heheheheheheeh 
sedih gak bila kami 
minta dihalalkan segala ilmu yang diajar kannnnn.....

ni lah pensyarah yang pernah ajar kami dulu hehehe...
ni sikit jer tau bukan semua lagi bab yang len tak jumpa lagi.... kira ni part 1 lah...... heheheh










dan ni pensyarah kesayang ..... pensyarah paling lama mengajar kelas kami.... 
mungkin dia suka kot kelas kami
tuan hj. ismail.......
3 sem tau..... so dia dah kenal lah ngan kami semua......
dapat gak lah pujian..... siap cakap ....... emmmmmmmmmmmmm
tak sama ngan kelas korang.....
mencurah senyuman kami semua........ puji dan syukur......

sembang punya sembang ngan dia 
hahahaha keluar senaskah buku........
heheheh di lah dia.... hasil karya ismail othman....






buku ni bertajuk bingkisan semalam...... heheheh
kesah hidup dia.....
yang membuat kan dia best ni..... bab ada cerita kelas kami hehehehe seronok......

heheheheheeh apa lagi bila dah dapat tu....
minta lag sign daripada penulis alas original tau.....


klu nak dapatkan buku ni.... blh lah membeli ngan penulis sendiri.....
murah jer.....
hehehehehehehe..... best lah..... bagi student yang pernah dia ajar....
selalu cerita kisah dia kat kelas....
dalam buku ni lagi best,,,,.....
hahahahahaha


panjang gak aim tulis kan....
yang penting lepas baca jangan lupa klik iklah ek....hahahahaha

apa pown ok lah dhuuuuuuuu

Tuesday, 25 October 2011

gara2 senyum..... jangan terlalu yakin

salam semua.... heheheh...
semangat buat entry baru ni ,.....
ingat lagi tak..... entry aim tentang zip
hehehe malu kowt hehehe....

senyum salah tak senyum pown salah....
cerita kali ni pasal senyum 

entry kali ni  pown lebih kurang gak lah hehehehe...
ehhem2 ok aim cerita ek......
pagi tadi nak dapat call dari member kelas.....
katanya nak buat bigbook lah kan.....
dengan yakin aim ok kan jer....
buat temu janji lorrrrr ok klu 12 kita jumpa ek..... ok jerrrrrrrrr.

tuptuptup aim pown bersiap bab nak jumpa member....
janji nak jumpa kat cafe... ok jumpa lah kat cafe....

bila jalan kat cafe cam biasa lah ....
ramai lah hadek2 tegur n senyum....
dengan ikhlas aim pown balas hey n berikan senyum pada mereka.....
yo lor klu tak balas on jer fb nak matik dapat IM (aim ni sombong lah....)

kesimpulannya aim ni perasan glomer lah....

oppppssss terlebih sudah.... ok balik pada cerita ....
tiba lah masa yang dinantikan.....
jarak 10 meter d depan ada mamat ni kira macho gak lah..... 
emmmmm jalan punya jalan dah hampir dekat ngan mamat tu.....
mamat tu toleh lah kepalanyer pada aim tepat n jalas...
pastu mamat tu senyum kearah aim.....
apa lagi aim balas lah senyuman nya..... 
kali ni aim bagi senyuman yang paling menawan....... kata nya lorrrr

siap nak tegur tau mamat tu..... 
tiba2 mamat tu berdiri.....
aim pown terkejut lah....eh kenapa mamat ni.... nak salam ker.....
rupanya tanpa aim sedari.... belakang aim ada minah tudung lawa kowttttt.....
apa lagi mamat tu panggil minat tu n duduk d meja dia.....

so aim buat bodoh jer lah......
yang bermain difikiran aim ni..... senyuman tadi tu untuk aim ker untuk minah tu.....
dah lah aim senyum giler kat dia,,.....
aduh...... malunya.....

pastu aim jumpa lah kawan yang dah janji tu kan....
bila jumpa tu sanggup jalan tempat len supaya tak jumpa mamat tu...ehhehehe...
nak mengelak ek...... hahahaha

aduh apa pown tak salah bagi senyuman pada orang len....
walaupown senyuman tu bukan untuk dia .....
tapi untuk dibelakang dia..... hahahahahahaha


apa pown ok lah DHUUUUUUU






Monday, 24 October 2011

gara2 zip......jangan terlalu yakin....

salam semua
 dah 3 minggu aim tak update blog ni
rasa rindu plak hehehehe....
ok lah kali ni aim nak buat entry baru....

apa perasaan uols bila zip seluar uols terbuka ....
heheheheh
malu kowtttttttttt

tu lah yang aim nak cerita kali ni....
tadi aim dapat jemputan kesyukuran kat kelab diraja selangor
sempena majlis kesyukuran konvokasyen unisel...
heheheh yo lah meriah makan banyak....
banyak kot orang,.....

oklah sambung cerita zip.....
begini ceritanya....... ya lah bila makan kat hotel tu cam2 hidangankan.....
ambil lah makanan sampai tak ingat dunia tau hehehehe.....


makan punya makan n minum lah sekali.....
rasa cam nak tekucil  plak kan....heheheheh
apa lagi pi lah tandas..... tandas pown cantek jer hehehehehe......


kucil2 kucil..... selesai lah kucil.....
heheheheh.... ada benda  patut di buat tapi tak buat  ...hehehe
pastu pi depan cermin..... nah matikkkkkkk
filing2 cantek plak.... tamba lupa bab tak tengok bawa dalam cermin tu....
heheheh tengok muke jerrrrr ya lor ...... bukan apa takut keluar nanti...
nampak cam tak hot jer kannnnn.....
tu lah bila dicermin tu fokus muka jerrrrrrr

ok lah bila dah keluar tu.... amboi sempat plak jalan sana sini....
dalam hotel tu..... ya lor perasan semua orang dalam majlis tu orang kenal kan.... nak tegur tu nak tegur ni....
habis semua meja di raund satu persatu..........
siap gosip gitu...


lebih kurang cam ni lah orang kat dalam tu hehehehehehhe......
banyak kot.....
he entah lah......

sambung cerita ........ dengan yakin berjalan badan sentiasa tegak ala2 macho.....
 dan akhirnya balik tempat duduk....hehehehe
duduk siap  ambil  gambar ngan kawan2 lagi ......
banyak gak lah gambar diambil......
hehehehe

sampai satu part tu ambil gambar post  berdiri.....
pastu kawan yang duduk tersiku di tempat tu .....ala tempat tu..... ( zip seluar)....
apa lagi  terus lah elak pastu tangan pown menyapu2 kat zip tu.....
nah di sini lah kemuncaknya......
bila sapu2 rasa cam ada sesuatu yang tak kena....

muka pown pandang kebawa....
aduhhhhhhhhhhh

rupanya zip tak tutup lagi

apa lgi secara pantas kilat hehehehe.....
tangan terus zipppppppppppp
hahahahahah

apa lagi terus lah duduk n diam kan diri,....
rasa cam nak sorok muka bawa meja pown ada.....
hahahahahaha sumpah malu kot..... heheheh
pastu buat tak tahu jerrrrrr ....lalalalalalal
tapi termain plak difikiran .....
tadi jalan2 satu dewan..... lahhhhh
mesti ada yang perasan kan...... malu nyerrrrrrrrr
ah buat bodoh sudah..... heheheh....
tu lah len kali jangan terlalu yakin ek.... periksa apa yang patut 
bila keluar tandas......
hahahaha...... sekadar berkongsi hehehehe..... jangan lupa klik iklan ek heheheh

ok lah dhuuuuuuu




Sunday, 9 October 2011

bila bulan mengambang.......

seram plak kan.....
yang klu cerita bulan mengambang ....
ada jer cerita yang bukan2 kan hehehehe...
tulah ni lah..... banyak lagi lah.....
selalu nya klu dulu2 bila bulan mengambang jer... ada jer nak dibuat kan....

pakai susuklah...
pasang permanislah....
mandi di hujung jambatan lah...
eh banyak lagi lah.....

hehehe tu lah psal hari ni..... aim nak cerita bila bulan mengambang
apa yang aim buat.....
hehehehe.....
malam ni betul2 bulan mengambang penuh.... siap ada lingkaran bulan ...
cantek kowt....

nak tahu apa yang aim buat.... heheheh tengok lah pic kat bawa ni hehehehe.....


nilah bentuk bulan malam ni..... sumpahcantek.... nauzubillah...
ada lingkarang cayaha keliling bulan tu heheheh....

time ni banyak cerita yang kami joyahkan.....tentang lingkaran ni....




dan yang ni ......
TADAAAAAAA

hehehe sambil nak tengok bulan tu.....
apa lagi kami bentang lah karpet....
buat alas boleh baring sambil tengok bulan....



fokus tengok kehindahan bulan...hehehehe




nilah member yang temankan aim tengok bulan mengambang malam ni ...
hehehehehe
lan , wahab , n muhaimin...
apa lagi bila dah kumpul cam ni .....
bukan tengok bulan jer .....
cam2 lah cerita yang dibualkan ...hehehehe



aim sempat gak lah pos2 kat rotdabot tu hehehehe.....
buat cam umah sendiri.....


heheheh seronok ngan diorang kan...... hehehehehe
malam yang indah....


apa pown ok lah DHUUUUUU

Saturday, 8 October 2011

orang memberi kita merasa (part 1)

bak patah pepatah....
ORANG MEMBERI KITA MERASA
ya lor bila dah diberi kita rasa lah pemberian orang tu kannn...
bukan begitu mak nyahhhh...
hehehehehe....

biasa lah ada jer yang nak bagi kan.....
so ambil jer lah.....
tu lah kali ni aim nak 
++++ penghargaan pada mereka kat blog aim ni......

ya lorrr dah bagi aim something mestilah hargai hehehe...
apa pown terlebih dahulu aim ucapkan 
thxxxx you uols....
bab bagi tau hehehehe......
klu tak segan teruskan usaha anda bagi kat aim.....

uols tahu ker apa yang diorang bagi,,....
ok lah tengok lah ni..... banyak heheheheheheh

ni lah koleksi bangan yang di berikan sejenak manusia,....
ni teg lah konon...... hehehehe cam2 ada


ni khechan....hehehehe ok lah ada kawan yang dari negeri lain dari aim
bila balik kampung titip buat aim .....tq uols....


ni pown diberi juga,...... ya lor.... oleh penganjur time taunemant dulu....

ni kenangan ngan MPP lama dulu..... heheheheh
dapat bendala ni hehehehe comel jerrrr heheheh


yang ni plak dapat time aim prezen heheheh....
ada seorang pompuan tu bagi.....



ni plak khechan minah comel dari johor beri.....



heheheh antara unisel berikan .... banyak lagi tau.... tapi tak per
tunggu part 2 plak ek...



hehehehehehe ni baru part 1
nant part 2 plak banyak lagi ..... bab tak sempat nak masukkan ...hehehe
apapown aim tq sangat pada yang memberi.....
aim akan simpan barang ni semua ....ok ....
sayang korang....




ok lah dhuuuuuuuuuuuu

Thursday, 6 October 2011

unisel makan2 heheeh

bukan nak promosi dalam blog aim ni....
tapi bagi aim sumpah sedap.....hehehehe
yang cam2 ada dalam nya...
sehinggah menjilat jari....

tu lah yang aim nak cerita hari ni.....
dalam unisel ni ada semua gerai makn ni....
yang aim suka makan kat situ,....
memang sedap.... pelbagai pilihan lauk pauk...
gerai makan makan palace....
hehehehe meletup,,,....
tadaaaaa ni lah dia 


gerai ni memang selalu ramai student makan..... hehehehe 
ya lor sedap....
tapi aim selalu makan soto
perkkkkk memang sedap ++++ limau +sambal 
sampai menjilat jari....




soto dia aim bagi lima bintang....
yang buat kan soto ni sedap ada ibu yang seorang tukang buat....manis jerrr
klu dia tak der tak der lah soto...
tu lah aim berharap klu aim datang gerai makan tu jer 
dia ada ...heheheh

apa pown klu tak caya sedapa ker tak datang lah ker gerai tu hehehe

oklah DHUUUU