Thursday, 15 December 2011

DP FB DALAM KENANGAN......

salam sayang semua ......
heheheh entry yang aim nak buat ni....
biasa2 jer.... 
yang tak segelemor orang tu.... tu yang tu....
hahahaha tak der lah...

kali ni aim nak cerita sikit....
setiap kali jadi fesi minggu orentasi dapat tag.....
dah banyak aim kumpul heheheh...
yang best nya tu teg kali ni yang paling...

meriah

aim suka sangat tengok teg ni hehehehehe
simple dan meletup tu jer yang aim blh unggapkan hehehe...
warna purple untuk biro aktiviti...heheheheh










heheheh di bawa teg dari untuk biro len ... meriah kan.....










yang best nya tu... tag ni ada yang sampai jadikan DP kat FB mereka ..... 
bukan apa ceria bukan main tag ni...hehehe...

comel tak dijadikan DP.....



aim pown tak ketinggalan lah nak pakai pic tag ni sebagai DP aim hehehe


meriah n seronok MTS kali ni....

CRADIT: TTK mts 

apa pown ok lah DHUUUUU

Friday, 18 November 2011

permainan best ketika ceramah.....

salam sayang n rindu semua....
hehehehe... cam biasalah kali ni nak update blog lagi....
ya lor dah dapat entry baru terus buat....

ni nak cerita sikit.....
apa korang buat bila dalam dewan ceramah...
mesti mendengar ceramahkan hehehe....
tu pown klu ceramah tu tak membosankan...
betul enggak....
tapi bila dah berjam2 mesti bosan kan.....
mesti cam nak keluar jer dari dewan tu.....

hehehe ni yang nak bagi tips bila bosan dalam dewan ceramah 
apa yang korang patut buat.....
heheeh bab aim dan member dah praktifkan 
sumpah tergelak sakan.... 
sampai nak pecah perut ....

nama permainan ni....
(maki hamun ceraka lahanat)
permainan ni tak perlukan suara pown...
just tulis dalam kertas jer..... heheheh 
hehehe ... memang seronok.....

cara bermain..

1. suru kawan lukis muka kita di atas kerta (cincai pown tak per.)
2. pastu suru kawan2 sekililing kita komen pasal kita.... sampai diorang puasa komen
3. ambil balik keras tu bila dah kawan2 puas komen...
4. last sekali .... baca lah komen kawan kamu..... (konfrom kami tergelak bila tengok komen kawan kamu..)

tak caya.....  heheheh aim dah buat.....
gelak sampai nak nangis tau.....
hehehe...
ya lor komen yang diberikan sumpah cam lahanat nak mampus....
tengok lah pic permainan kami kat bawa .... 
baca tau hehehehe


yang ni komen lahanat daripada kami untuk anitha....


yang ni palk komen lahanat untuk jas


heheh komen lahanat untuk fifi


tada... yang ni... untuk aim.....
panjang nak mampus.... mati aku...


hehehe yang atas tu tak jelas sangat,,,... korang baca kat bawa ni hehehe



hehehe sumpah seronok permainan ni.... 
sampai nak percah perut main.....

yang paling penting dalam permainan ni... 
jangan ambil hati.... bab permainan ini untuk hiburan jer....
memang seronok....
cuba lah.....

hehehehe apa pown ok lah DHUUUU

Thursday, 10 November 2011

orang memberi aim merasa.....

salam rindu dan sayang pada semua....
hehehe petang2 ni sempat lagi aim wat entry kan...hehehe
bukan apa dah dua minggu aim tak update antrybaru....heeheh
bukan apa sekarang ni ....
bezyyyyyy......final exam..

hahaha aim ada target nak di capai untuk sem ni....
so kena berikan 200% semasa ulang kaji...

memang bosan bila belajar kan uols tapi apa kan daya... heheheh
tu lah AMANAH yang emak ayah berikan pada kita datang study kat sini....


ok lah uols aim nak cerita ni..... 
ari aim dapat something lagi dari seorang hehehe...
tapi tak lah terkejut sangat....
bab dah selalu orang bagi .... jadi ambil jer lah....
orang memberi aim merasa..... bukan begitu mak nyah

 tengah lapo2 study petang2 hari ni....
umah diketuk hahahaha... aim buka lah...
ehhhh awak.... napo... 
nah  kirinam dari atin comel

nak tahu tak aper ..... 
tadaaaaaa ni lah dia.... untuk aim isi porut petang ni.....








KFC jer..
hahahaha.... bersyukur lah...... kepada yang maha Esa...
ada gak orang sayang kan ...... hehehehe

apa lagi tanpa membuang banyak masa aim ....
melantaklah snake plate ni.... seorang2....
2 ketul ayam pown kenyang giler....
perut pown dah jadi cam ni....


kenyang sangat...... hehehehe
apa pown aim ucapkan te...ri...ma... ka...si....
sangat pada yang memberi.....
teruskan lah memberi..... aim terima jerrrr...hahahah


apa pown ok lah DHUUUU

cradit to fatin amira anak pompuan mohd faiz

Friday, 4 November 2011

ada berani.....hehehe

salam semua....
opss salam aidil adha......
hehehehehehe.... ..apa yang uols buat bila bangun awal pagi....
matahari tak timbul lagi.....
entah lah tiba2 aim bangun awal kali ni....
selalunya klu bangun pagi ada program jer ....

nah bangun kul 6.05am.....
pastu mata tak leh tidur plak.......
tengok langit masi gelap lagi........ 
lebih kurang cam ni.....



cam biasa lah rutin aim bangun jer perkara pertama kena buat 
masuk tandas.... buat apa yang patut....

 cuci muka


berus gigi....

dan tak ketinggalan..... wajib buat ....

hehehehehe tapi sebenar aim bukan tu yang aim nak cerita ni.....
aim nak cerita pada uols .....
matahari tak timbul lagi aim dah keluar pi joging.....
semangat tak......

entah lah tiba2 rasa cam nak joging jer subuh2 kan.....
apa lagi kul 6:15am dah gerak....
gelap gak lah....

hehehehe berani tak....time joging tu tawakal jerlah.... 
kot2 tak sedar ada ikut dari belakang palk kan .... ....
tup tup abang guard tu jer yang ada....


hehehehe lebih kurang cam ni lah aim joging....filing2 meletup...heheheh
time filing2 tu aim harap2 tak der lah benda lain jadi kan....hehehehe
alhamdulillah semua ok jer 
pastu habis beberapa raund balik lah ngan selamat heheheh



sebenarnya cerita ni tak seram pown.... nak cerita pengalaman jer ...
best joging pagi......heheheheeh
rasa cam pusat sukan tu aim yang punya...hehehehe

sengal tak entry ini....

apa pown ok lah DHUUU

Monday, 31 October 2011

hahah si budak manja..... yang ceria.....

hahaha... salam semua....
tak cerita buat cerita ...
pagi2 buat ni...... hahaha orang sibuk study for final exam...
namun aim sempat lagi buat entry...
hahahaha... semangat....

sangat mengejutkan....... ok aim mulakan cerita ek......
aim bangun kul 7 bab semalam penat sangat keluar unisel bab nak jumpa ayah tersayang....
ayah nak balik sabah... emmmmmm
balik unisel dalam kul 10 malam lebih sikit lah....
balik jer terus tidur.... vary de penat....

sambung cerita hehehehe........ bagun jer masuk tandas bab nak buang sangat....
pertama tu buang yang kecil...heheheheeh
masuk bilik limpang bab mata masi mai2 nak tidur lagi jawabnya....hehehehehe
lah tiba2 plak perut plak buat masalah.....
nak kali ni nak buang yang besar sikit ...... hahahaha 
motiffffff nak bagi tahu hehehehe..... biasa lah tiap pagi cam ni....heheheh

pas buat jer mata jadi segar hehehehehe...... ya lor guna tenaga banyak sangat....
selesai jer masuk bilik.....cam biasalah terus buka leptop..... 
bendala pertama yang wajib dikunjungan mestilah 




bila masuk jer..... hahaha tengok lah link seorang blogger ni.....
aim klik lah..... hehehehehe 
bukan apa... aim ni suka masuk blog orang sana sini.... tapi bolg ni wajib tonton... hehehe...
bukan apa aim ni peminat warne pink.....
hehehe blog ni memang ceria warne pink gitu.......


si budak manja.... klik jer klu nak tengok blog tu memang ceria......
pemilik blog ni... memang ceria orang.... sempat lah aim curi  dua , tiga pic dia ni.....
dalam fb dia .... ni pown pic terpilih dalam banyak2 pic dia.... 
bakan apa aim suka tengok.....

klu tak silap aim ni masa edu nite..... meletup kan.... hehehe


maby yang ni filing2 kajol...hahaha

heheheh..... klu tengok pic ni jer dah tahu dia ni jenis yang ceria.....
sesuai lah ngan blog nyer yang ceria tu.... aim suka baca blog dia bab
dia cerita tentang kawan2 dan persekitannya hehehehe.... ala2 cam diary lah...


cradit: azleen aziz.... orang memberi kita merasa.....

apa pown ok lah dhuuuuuu

Sunday, 30 October 2011

vedio kami bersama..... dalam kenangan

salam semua ......
saat aim menulis entery baru ni......
sedih rasanyer...heheheh
ala2 cam luahan perasaan lah...hehehehe...
bukan apa entry kali ni....nak tunjukkan pada semua.....

keluarga aim di perantauan ni.....
family unisel....

yang banyak membantu, menjaga , dan yang paling penting memberi kasih sayang 
pada aim....hehehehe...
3 tahun kami bersama pahit masih kami lalui.....

sumpah aim tak akan lupakan korang...
susah nak dapat keluarga cam diorang disini.....
apa pown nasihat aim bila ada orang sayang pada kita ....
hargailah kasih sayang yang diberikan itu,.....
kita akan merasainya bila penghujungnya.....
berpisah.....

opsssssss sedih plak cerita aim ni kan....
ok lah jangan sedih2 jom kita tengok vedio keluarga aim kat unisel ni heheheheh......
semau cerita ada didalam....

KOHORT 8 GROUP 1
DIp loma pendidikan prasekolah

video



video

apa pown sayang diorang semua heheheeh

ok lah dhuuuuuu

Thursday, 27 October 2011

terima kasih awak..... bingkisan semalam....

salam semua......
hari ni aim nak cerita sikit lah pada semua.....
hari....aim n the geng baru jer jejak kasih pada pensyarah yan pernah ajar kami hehehehe
tapi tak lah sampai nengis2 plak....
ya lor dah final sem.... pasni tak tahu lagi jumpa ker tak kan....hehehehehe

ada lor sedikit cederahati yang diberikan....
untuk kenangan berasama...hehehehehe



hehehehe kami bagi sijil jerrrrrrrrrr.......


ni lah antara pensyarah yang kami jumpa hari ni.... heheheheheheeh 
sedih gak bila kami 
minta dihalalkan segala ilmu yang diajar kannnnn.....

ni lah pensyarah yang pernah ajar kami dulu hehehe...
ni sikit jer tau bukan semua lagi bab yang len tak jumpa lagi.... kira ni part 1 lah...... heheheh










dan ni pensyarah kesayang ..... pensyarah paling lama mengajar kelas kami.... 
mungkin dia suka kot kelas kami
tuan hj. ismail.......
3 sem tau..... so dia dah kenal lah ngan kami semua......
dapat gak lah pujian..... siap cakap ....... emmmmmmmmmmmmm
tak sama ngan kelas korang.....
mencurah senyuman kami semua........ puji dan syukur......

sembang punya sembang ngan dia 
hahahaha keluar senaskah buku........
heheheh di lah dia.... hasil karya ismail othman....






buku ni bertajuk bingkisan semalam...... heheheh
kesah hidup dia.....
yang membuat kan dia best ni..... bab ada cerita kelas kami hehehehe seronok......

heheheheheeh apa lagi bila dah dapat tu....
minta lag sign daripada penulis alas original tau.....


klu nak dapatkan buku ni.... blh lah membeli ngan penulis sendiri.....
murah jer.....
hehehehehehehe..... best lah..... bagi student yang pernah dia ajar....
selalu cerita kisah dia kat kelas....
dalam buku ni lagi best,,,,.....
hahahahahaha


panjang gak aim tulis kan....
yang penting lepas baca jangan lupa klik iklah ek....hahahahaha

apa pown ok lah dhuuuuuuuu