Wednesday, 25 January 2012

seronok bersama mereka sebelum meninggalkan unisel.....

sedih rasanya bila nak tinggalkan tempat yang menyimpan 
banyak kenangan pahit mahupown manis..... emmm
minggu ni adalah minggu2 terakhir aim kat unisel ni...
sebelum berangkat  praktikum iaitu subjek terakhir kena selesaikan
sebelum konvo ( grad ).....

dah lah sekarang ni cuti sem kat unisel ni ....
aduh ++ sedih aim ni... ya lah semua member yang rapat
balik kampung emmmmm...

tak per namun pengubat kesedihan aim dikala berduka
disaat akhir untuk meninggalkan unisel...
seronok ngan korang .......

banyak gak lah aktiviti yang kami lakukan sepanjang minggu cuti ni....
hehehehe
tengok lah pic kami kat bawa tu hehehehe.....


time ni adalah makan2 hehehehe biasa jer...
(teh + roti bakar)




yang ni pula ala2 cam merewang ni
)ubi kayu goreng + sambal belacan)



nah yang ni kacau dodol.....hahaha


dah penat sempat lah tidor.... hehehehe

nah yang ni plak waktu gila2 kami...
fotoshout hahahahaha
geli jer tengok pic2 ni 













dah yang ni adalah pengalaman pertama sepanjang
menimbah ilmu kat unisel
memancing kat tasik unisel....
hehehehe banyak kowt dapat ikan....eh entah ah susah nak cakap...
siap pancing terbang pi tasik hahahaha
lepas diajar teknik yang betul baru ok...




sembil menunggu joran mengena ikan tu apa lagi
pic2 lah dulu hehehe bersama hadek2 ni .....



.



apa pown seronok ngan mereka .... rancangan esok nak potoshout kat menara FK
hehehehe tak sabar rasanya,,,,,..

apa tq to my best friend n brother (rzlan bin ekim , adiey dan wan )
hehehehehe...


apa pown ok lah DHUUUUUU

4 comments:

buenobueno said...

wahh bes nyer :)

! BUDAQ MANJE..AZLEEN AZIZ ! said...

si gay wan dgn azlee pown ade...

aim tetap gembira said...

dia tak gay lah kasian diorang hehehehe

aishah said...

salam,
aim ..sy stdnt dip prasekolah kohort 10..
sy nk tny aim kenapa ya transkrip sy belum siap?sy dah call en rani bertanyakan hal ni.sy kurang pasti apa masalahnya.hutang piutang semua telah sy langsaikan.apa yg xkena xtau lah.hope sgt2 aim dapat bantu