Sunday, 18 September 2011

kerja Antu!!!!!!!

salam semua,
lama aim tak updat blog aim ni kan....
ya lah banyak keja so bezy dong....
opss kali ni aim kembali...

ok lah terus kepada entry baru aim .....heheheh
esok aim nak test 

test jer kot

belum final....
hahahaha sabar lah aim...

masalahnya aim tak sedia lagi hehehehe....
tapi aim nak dapat AAAAA

aim ni jenis yang malas baca buku......
hehehehe tapi tetap yakin dapat markah tinggi walaupown tak tinggi sangat....


asal baca buku jer stress.....
tension....


apa lagi ceritanya aim nak uat kerja antu,,,

kerja antu..heheh

 nak tulis ditangan ker takkkkk hehehehe tek nik yang bagus ....


 yang di keja antu paling popular,,,, hahaha bawa toyol hehehe

ni biasa..... klu test jer mesti buat cam ni.....





aim nak pakai yang mana satu ni.....
hahaha tidak semudah itu.....

takkan lah kan...
orang yang buat kerja antu tak yakin pada diri sendiri....
 so kena buat yang terbaik untuk diri sendiri....
tapi klu ada peluang buat keja antu apa salahnya kan hehehe...


apa pown oklah DHU

3 comments:

Aboy93 said...

Hahaha.. keje antu.. mmg terbaik.. belajar dari sekolah dulu.. =)

http://aboy-ensem.blogspot.com

aim tetap gembira said...

hahahahah klu ada perluang apa salah nya kan

Julaiha said...

hehehe.. btol3 .. TERBAIK .!! :)