Monday, 26 September 2011

bila aim n the geng masuk hutan

salam uols sekalian alam .....
nak tanya sikit korang suka tak masuk hutan....
klu aim jawab nya....
suke giler kowt
hehehehe...

bukan apa kali ni aim nak cerita sikit...
baru2 ni aim join satu aktiviti bersama kawan2...
explorace.....
anjuran majlis resident unisel...

satu jer perkataan yang keluar....
best giler kowt

apa taknyak..... aktiviti2 yang mencabar....
malas lah aim nak cerita lagi ...
jom tengok gambo yang aim post ni....

 ni lah group kami teratai.... tema pakaian pink colar... tauuuuu

fifi

jes


schafiq

ni lah aim heheheh

 ni lah 1st chek point....
cari guli..... geram gak bab tak dapat2 guli....
kami kumpulan yang ke 6 dapat mencari 3 biji guli.....



kat cini menyusun fazzle ,..... heheheh tempat ni memang cantek 
klu dongak ke atas blh tengok pokok konopi....


kat cni kami kena merang kat lumpur ..... 
sempat lagi aim post ....hehehe


ni lah antara abang2 yang menjaga  chek point...
kotor giler kot kami ....


yang ni plak cabaran paku kami buat kurang 2 minit heheheh
hehehehehe.....


yang ni seronok.... kena tutup mata pastu car duit dalam 
longgakkan ulit...


tengah2 tunggu giliran buat aktiviti apa lagi kami post lah sikit hehehe

hehehe dah selesai apa lagi mandi sungai lah.....hehehehe sejuk kowt.....


fifi shafiq n jac semua kena gigit pacat.....
eh entah lah.... eh...
aim jer tak kena... maby darah aim pahit kot....


keputusan explorace 
walau kami sampai kat garisan penamat tempat ketujuh daripada 10 kumpualan...
namun.... keselurusan group kami...
mendapat tempat ke 
2
mata kami 186 beza 5 mata jer daripada group johan.... hehehe


apa pown aktiviti tu memang seronok...

ok lah dhuuuu

4 comments:

princess nabila said...

haha..explorace tuh best kan..nabila dpt tmpt ke 8..tp y pentg enjoy..:)

http://sigadisrebenbesar.blogspot.com/

aim tetap gembira said...

kannnnnnnnnnn hehehehehehe korang group apa ek

taty rosley said...

bestnyaa laahhh

aim tetap gembira said...

yer lah tu hehehehehe segan plakkkk