Tuesday, 28 June 2011

aim nak kawin ..... dengan siapa?????

aduhai ...... sakiT kepala aim nak fikir nie..
cam ner nie?
apa aim patut buat nie?
patut ker aim buat cepar?
aim tak cukup lagi?
ni bukan perkara senang?

aduh BANYAKNYA PERSOALAN?????

sebenarnya aim dapat call dari ayah 2 minggu lepas....
tanpa di duga dalam perbualan tu.....

ayah: anak hajah baya tu dah kawin... dia kan kawan mu satu sekolah dulu
aim: oh ya ker... ada gak aim tengok gambar gambar kawinnya die FB ni....
ayah: ramai gak keluarga dia datang....
aim: ia ker.... best nya (cam yang selalu)

tiba-tiba sentap mak nyah ....
.

ayah: ko bila nak kawin....
aim: emmmmmmmmm.....
ayah: cepat2 lah cari jodoh...
aim: hahahahahahah.....
ayah: susah2 ayah jer carikan ko , nak...
aim: nanti lah aim dah kerja .....

bukan apa uols... aim tak sedia lagi lah...
bukan senang nak jaga anak pompuan orang...
tak caya....

tengok jer vedio ni....



hehehe tapi tu semua lumrah suami isteri...
suami dijadi untuk isteri ...
begitu lah sebaliknya...

so jangan nak lari bila dah kawin......hehehehe

lelaki sangat memerlukan isteri...
untuk menjaga segala keperluan...
so lelaki jangan lah banyak sangat merungut...
klu... isteri nak cam2...
bab isteri jer yang sanggup menjadi pengikut setia....


susah nak cari isteri yang benar2 sesuai untuk diri aim....
nak yang cam ner ekkk....
heheheh tunggu jer lah jodah datang....

ok lah DHUUUUUU.....



4 comments:

Adyba Jee said...

kelas!
dah kena kawen
kalo susah sangat Zuzurina Elvira Mermendosa Arapaima pun bulih jadi calon bini kau mummy.! :D

DDFABULOUS.COM said...

Bagus la dah dpt petunjuk...aminnnn...

aim tetap gembira said...

adyba je....lesbian....

aim tetap gembira said...

dd semalam aku bersalam dengan imam masjid pandan jaya ni ....