Saturday, 25 June 2011

keriangan bersama mereka cuti sem....

cuti semu 15 hari bersama meraka aim semtiasa gembira.......... yang bestnya pelbagai aktiviti yang kami lakukan sepanjangan 15 hari bersama mereka...kononnya tempat yang best kami pi mestilah tempat makan kegemaran kazen aim pecal lele... memang sedap....

cuti-cuti ni aku gelak tawa ngan 4 orang bakal miss beuty malaysia... mereka memang sporting dipendekkan cerita bestlah.....


nilah kazen kesayangan aku heheheh....kifli mally eeeeemmm selalu makan hati..... tapi bongga


ni plak zurimi @ zuzu setilam ngan aim... klu ngan dia ni tak kering gusi... ada jer



yang ni..... Dd bekerjaya gitu..... geng aim nak bahan zuzu heheheh


ni pompuan melayu terakhir@driver kami bab dia jer ada kereta adyba jee jer........

apa pown aim tetap akan simpan kenangan 15 hari bersama mereka ni....
ok lah Dhuuuuuuuuu

6 comments:

KiFli si Dolce said...

ko mmg mantap walau apa yang terjadi skali pun :)

aim tetap gembira said...

jangan ko begitu bah

DDFABULOUS.COM said...

malatopppppppp

aim tetap gembira said...

hehehehe

Adyba Jee said...

bongga!

aim tetap gembira said...

matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii