Tuesday, 28 June 2011

SERAMMMMM...... KLU BERANI BACA LAH... siapa dibelakang anda!!!

berdiri bulu roma tengkuk saya bila menulis entry ini....
seram memikirkannya ...
adakah kita tahu siapa dibelakang kita sekarang ni....



sakit jantung, lemah semangat, kencing manis, kencing malam, cerit beret, mual-mual..

plzzzzzz jangan teruskan.....

tapi..... klu anda suka pada cabaran ....berani boleh terusakan membaca....

"adoi banyaknya caruttttt...."

baik lah kita teruskan kepada story sebenarnya...
anda pernah terfikir siapa di belakang anda sekarang ni.....
seram... menang seram...



korang rasa adakah ini dibelakang anda...

"saya sentiasa berada di belakang anda... teleh lah klu nak tengk"


hehehe kak lima pown tak nak ketinggalan gak...
malam ni kita jumpa ek hehehehe...

"DIA SEDANG MEMERHATIKAN ANDA"





namun ada lagi yang lebih penting sentiasa berada diBELAKANG anda.....
pernah anda terfikir...
dia sentiasa berada diBELAKANG anda....

dikala anda sedih...
dikala anda sunyi....
dikala anda berseorangan...
dikala orang sekeliling mengeji mengherdik awak...

tiada siapa yang mampu berdiri di belakang awak melainkan mereka....

mereka....mereka tu siapa....???????

hanya 2!!!!!!!!



pertama
mestilah KELUARGA ANDA...

emak, ayah , adikberadik sentiasa memberi sokongan kepada anda..



aim sayang sangat mereka...


kedua
SAHABAT ANDA.....

dikala anda berjauhan dengan keluarga anda sahabat lah menjadi pengganti keluarga anda...


tq sahabat ku.....

so jangan risau walau apa pown terjadi dia sentiasa dibelakang anda...


seram tak cerita ni...heheheh ok lah enjoy tau blog aim ni....
apa pown ok lah DHUUUUUUUUUU

6 comments:

Irsyad Mazlan said...

aku igt citer hantuu la tadi....baru nak feeling2 suspen...

aim tetap gembira said...

biasa lah...... tak takut ker heheheheh

MU(hd az)LAN said...

arrghhh.. aku da tertengok gambar tu.... huhuhu takot nak tido...

shahir sahran said...

susah nak tido bile tengok gambar mayat tue...huhu...

Arjuna Jamal Lail said...

malatop aim ... tq aim .. miss u ah

emiey mieysagie said...

tak nak feeling2 hantu nak feeling2 MPP.,hahahahahhahahahahaa