Sunday, 17 July 2011

HAHAHAH BUKAN ARTIS LAH......KORANG SALAH TENGOK KOT.....

apa persaan anda bila piling2 artis....heheheh
ala2 satu malaysia kenal awak....heheheh
cam dah buat konsert satu malaya ni....hehehe..

cam aaron aziz tak popular tu hehehe

ya lah asal jalan jer keluar semua orang tegus hehehe...
ada yang senyum...
ada yang ala2 pandang pastu bila kita pandang dia buat2 tak pandang....
yang bestnya tu ada yang jeling walau pown dia juling hehehe... gurau jer...

POPULAR lah sangat
.....

sebenarnya aim nak cerita tentang STUDENT BARU UNISEL...
intake 1/2011/2012
aim bangga dengan diorang ni....

BANGGA TAU.....

ya lah walau pown dah habis orentasi.....
diorang masih lagi tegur aim n kawan2 fesi kat luar....
rasa cam seronok sangat ..... bila ada orang buat cam tu kan....
kadang2 rasa cam dihargai..... heheheh
apa pown aim suka sangat dengan sikap diorang ni....
dah jadi cam keluaraga unisel PLAK.....


ni lah wajah fesilitator Minggu Tekad Siswa...
semua cam artis .......



ni lah diorang...... aim suka sengat dengan diorang ni.... meriah


rasa cam artis plak.....hahahaha tak salah kan...



ni bukan skendel aim hehehee jangan gosip....

kenapa muka aim tu sengat hehehehe....

comel nya dearrrrr



opsss kenapa ada kakak fesi ni buuuuu


opss!!! sory gambar lelaki kurang sorylah.....
aim tak ada simpanan heheheh...


apa pown teruskan lah rapatkan silaturahim sesama kita ......
jangan jer alepas dua tiga minggu dah mula buat perangai sendiri....
bagi aim tak der istilah senior atau junior....
semua sama.....


yang penting aim sayang kamu semua.....
hehehehehe.....

opss!! sory gambar lelaki kurang.... bab tak der simpanan gambar korang hehehe
maaf tau....

APA POWN OKLAH DHUUUU

6 comments:

♥♥ NurAthirah ♥♥ said...

HAHA ! abg aim sporting ! baik punya lah ! :))

Deliqannah said...

pe....!! gambar ak xde Aim..xpe2..::

aim tetap gembira said...

hahaha ya ker ////... sry pada yang tak der gambar

DDFABULOUS.COM said...

aim kan sangat jantan lagi macho..semua taste kat aim...

MU(hd az)LAN said...

emmmmm jantan sangat hahahah...rindu kat dd

emiey mieysagie said...

come to mama.,hehe