Monday, 24 October 2011

gara2 zip......jangan terlalu yakin....

salam semua
 dah 3 minggu aim tak update blog ni
rasa rindu plak hehehehe....
ok lah kali ni aim nak buat entry baru....

apa perasaan uols bila zip seluar uols terbuka ....
heheheheh
malu kowtttttttttt

tu lah yang aim nak cerita kali ni....
tadi aim dapat jemputan kesyukuran kat kelab diraja selangor
sempena majlis kesyukuran konvokasyen unisel...
heheheh yo lah meriah makan banyak....
banyak kot orang,.....

oklah sambung cerita zip.....
begini ceritanya....... ya lah bila makan kat hotel tu cam2 hidangankan.....
ambil lah makanan sampai tak ingat dunia tau hehehehe.....


makan punya makan n minum lah sekali.....
rasa cam nak tekucil  plak kan....heheheheh
apa lagi pi lah tandas..... tandas pown cantek jer hehehehehe......


kucil2 kucil..... selesai lah kucil.....
heheheheh.... ada benda  patut di buat tapi tak buat  ...hehehe
pastu pi depan cermin..... nah matikkkkkkk
filing2 cantek plak.... tamba lupa bab tak tengok bawa dalam cermin tu....
heheheh tengok muke jerrrrr ya lor ...... bukan apa takut keluar nanti...
nampak cam tak hot jer kannnnn.....
tu lah bila dicermin tu fokus muka jerrrrrrr

ok lah bila dah keluar tu.... amboi sempat plak jalan sana sini....
dalam hotel tu..... ya lor perasan semua orang dalam majlis tu orang kenal kan.... nak tegur tu nak tegur ni....
habis semua meja di raund satu persatu..........
siap gosip gitu...


lebih kurang cam ni lah orang kat dalam tu hehehehehehhe......
banyak kot.....
he entah lah......

sambung cerita ........ dengan yakin berjalan badan sentiasa tegak ala2 macho.....
 dan akhirnya balik tempat duduk....hehehehe
duduk siap  ambil  gambar ngan kawan2 lagi ......
banyak gak lah gambar diambil......
hehehehe

sampai satu part tu ambil gambar post  berdiri.....
pastu kawan yang duduk tersiku di tempat tu .....ala tempat tu..... ( zip seluar)....
apa lagi  terus lah elak pastu tangan pown menyapu2 kat zip tu.....
nah di sini lah kemuncaknya......
bila sapu2 rasa cam ada sesuatu yang tak kena....

muka pown pandang kebawa....
aduhhhhhhhhhhh

rupanya zip tak tutup lagi

apa lgi secara pantas kilat hehehehe.....
tangan terus zipppppppppppp
hahahahahah

apa lagi terus lah duduk n diam kan diri,....
rasa cam nak sorok muka bawa meja pown ada.....
hahahahahaha sumpah malu kot..... heheheh
pastu buat tak tahu jerrrrrr ....lalalalalalal
tapi termain plak difikiran .....
tadi jalan2 satu dewan..... lahhhhh
mesti ada yang perasan kan...... malu nyerrrrrrrrr
ah buat bodoh sudah..... heheheh....
tu lah len kali jangan terlalu yakin ek.... periksa apa yang patut 
bila keluar tandas......
hahahaha...... sekadar berkongsi hehehehe..... jangan lupa klik iklan ek heheheh

ok lah dhuuuuuuu




4 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

maluuuuu~~

aim tetap gembira said...

tu lah pasal

! BUDAQ MANJE..AZLEEN AZIZ ! said...

hahahaha..klu daq manje ade at situ msty gelak guling-guling....

aim tetap gembira said...

tu lah pasal malu koetttt